Krijo
CV/Profilin Tënd

Rruga drejt
Punësimit

Histori suksesi nga një Pjesëmarrëse e Ciklit të Këshillimit Fier / Elsa

Si vajzë e re në një qytet normal në Shqipëri kam provuar e tentuar shumë mundësi për të pasur një të ardhme. Shpesh kam dështuar me zgjedhjet e mia por së fundmi zgjodha të isha pjesë e Ciklit të Këshillimit për Punësim të Projektit C4EE Swisscontact, dhe falë pregatitjes profesionale dhe qasjes direkte në tregun

Më shumë
Histori suksesi nga një Pjesëmarrëse e Ciklit të Këshillimit Fier / Elsa

Rruga drejt
Punësimit

Sektori Privat në Elbasan

"C4EE ështe i lidhur ngushtë me sektorin privat duke identifikuar problematikat e tyre e duke i këshilluar për mundësi që mund të gjenerojnë potenciale të reja të përkthyera në vende pune për të rinjtë që trajnohen në ciklin e këshillimit."

Më shumë
Sektori Privat në Elbasan

Rruga drejt
Punësimit

Pjesëmarrës nga Zyra e Punës Fier

“Kur isha 6 vjec ëndërroja të bëhesha një kuzhinier. Kur u bëra 7 doja të isha Napoleon J Qëllimet dhe ëndrrat e mia vetëm janë rritur që prej atëhere” ka thëne  Saldi, një artist virtuoz spanjoll."

Më shumë
Pjesëmarrës nga Zyra e Punës Fier

Rruga drejt
Punësimit

Një përfaqësuese e suksesshme organizate

Me punën dhe pasionin e saj ajo na ka treguar se progresi dhe integrimi i grave ne shoqëri është gjithmonë i mundur përmes ideve të reja dhe qendrueshmërisë për t'i zbatuar ato. Këto ide dhe zbatimi i tyre vijnë nga lidere të zonja si Bajana, dhe bashkëpunime të besueshme sic ishte ai midis Projektit për

Më shumë
Një përfaqësuese e suksesshme organizate

Rruga drejt
Punësimit

C4EE – Mbështesim të rinjtë në rrugën drejt punësimit

Më shumë