Keshillimi drejt Punesimit mbështetur nga Projekti Dimak, GIZ dhe “Këshillimi drejt Punësimit dhe Sipërmarrjes – C4EE”, Swisscontact është një mundësi për të gjithë ju. Rastet e shumta te suksesit qe ky process ka gjeneruar ne vitet e meparshme, tregon qe kjo metodologji eshte nje qasje e sigurte dhe e me e lehte drejt tregut te punes per te gjithe te rinjte. Kjo eshte nje menyre per te rinjte e kthyer emigrante sikurse dhe ata qe jetojne ketu me mundesi te pakta sociale apo ekonomike, te integrohen lehte ne shoqerine shqiptare. Ky proces ofrohet falas në qytetet kryesore të Shqipërisë përmes

read more