“Kur isha 6 vjec ëndërroja të bëhesha një kuzhinier. Kur u bëra 7 doja të isha Napoleon  Qëllimet dhe ëndrrat e mia vetëm janë rritur që prej atëhere” ka thëne Saldi, një artist virtuoz spanjoll.

Eshtë pothuajse njëjte edhe për disa nga të rinjte pjesëmarrës të ciklit të Këshillimt në Fier. Ata ende nuk i kanë dhëne formën e duhur ëndrrës tyre.

Po, patjetër! Ata kanë nevojë për këshillimin e duhur që më pas të sigurtë të bëjne hapin e duhur drejt suksesit. Frymëzues janë edhe ata të cilët I kanë idetë e tyre të qarta dhe dinë cfarë duan të bëhen. Njëri prej tyre shpreh pasionin e tij për të qene nje topolog, dikush tjetër ka pasion të behet një mekanik I zoti.

Një gjë është e sigurtë! Ata të gjithë janë në rrugën e duhur. Nëpërmjet projektit Këshillim për Punësim dhe Sipërmarrje, shumë shpejt do të jenë të aftë të arrijnë ëndrrën e tyre.