Blog

Pse biznesi duhet te bashkepunoje me C4EE?

Pse biznesi duhet te bashkepunoje me C4EE?

Sektori privat në Shqipëri përballet me nevoja të shumta dhe një nga më kryesoret është nevoja për staf të kualifikuar. Megjithë përpjekjet e shumta të kompanive për të gjetur zgjidhje për këtë fenomen përsëri aftësitë e të rinjve qëndrojnë shumë larg kërkesës së biznesit. Projekti C4EE vjen me një zgjidhje e cila vendos kompanitë në pozita ngritje kapacitetesh për stafin e tyre të ardhshëm. Këshillimi drejt punësimit në biznes është koncepti i ri që Swisscontact po zhvillon në bashkëpunim me Universitetin e Lucernës, Zvicër me qëllim testimin e qasjes së formimit profesional brenda kompanive dhe krijimin e vendeve të reja

shiko më shumë

A është e mundur një i ri apo emigrant i kthyer në Shqipëri të ri-integrohet lehtë në tregun e punës?

A është e mundur një i ri apo emigrant i kthyer në Shqipëri të ri-integrohet lehtë në tregun e punës?

Keshillimi drejt Punesimit mbështetur nga Projekti Dimak, GIZ dhe “Këshillimi drejt Punësimit dhe Sipërmarrjes – C4EE”, Swisscontact është një mundësi për të gjithë ju. Rastet e shumta te suksesit qe ky process ka gjeneruar ne vitet e meparshme, tregon qe kjo metodologji eshte nje qasje e sigurte dhe e me e lehte drejt tregut te punes per te gjithe te rinjte. Kjo eshte nje menyre per te rinjte e kthyer emigrante sikurse dhe ata qe jetojne ketu me mundesi te pakta sociale apo ekonomike, te integrohen lehte ne shoqerine shqiptare. Ky proces ofrohet falas në qytetet kryesore të Shqipërisë përmes

shiko më shumë

Archive

Kategoritë